11 november 2008

Adventskalender
En liten sak att räkna adventssöndagarna med för O. Handsydd i linne och uppspänd på ram. Zinkskyltar från Me and my home. Det enda som saknas är små ringar som ska sys fast på varje symbol där man kan knyta fast fyra små paket. Innehållandes exempelvis barndomens smurfar. :)

9 kommentarer:

Cecilia Levy sa...

så fint det blir! bra att vara ute i god tid (vilket jag själv aldrig är...)

Leva som jag sa...

Åh så underbar kalender!! Helt fantastisk!
Ha en fin kväll
kramar M

tavelhus sa...

Borde ta tag i barnens kalender och fixa presenter insåg jag nu.
Ang solen du frågade om: Om molnen skall vara lite "bulliga, ulliga" så är det nog fint om solen är det med. Måla gärna i flera gula toner, orange och vitt. Jag brukar måla runt, runt i en cirkel med en platt pensel i olika färgtoner. Gick detta att förstå???
Maria

Gårdsromantik sa...

Så snygg - med kastsöm och allt!

Smart att bara ha 3 paket.

Kram Maud

Maria sa...

Så vacker!
Jag har precis hållit på och slå in några adventspresenter till barnen...har också en egensydd kalender, men det är fortfarande nedpackad...

Sygryn sa...

Underbar! Har också tankar på adventskalender...kalenderna är från när jag var barn....innehållet får nog bli pyssel av olika slag. Min stora tjej är alldeles tokpysslig! Undra var hon fått det ifrån;-)

Maria sa...

Hej igen!
Mina barn får paket på onsdagar och söndagar från första advent och framåt (och ibland någon extra dag om paketen räcker). De får lite av varje, tex varsin rolig tandborste, varsin bok, varsin nyckelring, varsitt smycke (billigt krafs), varsitt tvål, schampoo från Apoteket, varsin CD-skiva (billig!) mm

Fia sa...

Oj, en sån fin adventskalender Olle får! Du är verkligen kreativ, Jenny. Jag tycker ändå att det som är hemmagjort är det allra värdefullaste och finaste, eller hur? Olle kommer ha stor glädje av sin adventskalender minsann!

Tack för turtummen för Wilma! Vi hoppas få hämta hem henne i morgon.

Kram!

vikevire sa...

Fin kalender du gjort. Roligt att ta fram den varje år. Jag skall börja försöka få ihop 24 små saker till barnbarnens kalender. Det är 11:te året. Jag hade en till mina barn också när de var små.