22 november 2008

Mer om adventskalendernInuti: två PlayMobil-gubbar, en Pixi-bok och tatueringar.


Som sagt; Olle är för liten för att kunna tjuvkika här så jag bjussar på vad som hänger inslaget i adventskalendern (som i sin tur snart hänger på väggen). En vecka kvar till första advent så denna helg får jag nog sitta på händerna för att inte börja pynta. Snön ligger decimeter tjock ute och världen är tyst så tyst. Vore så underbart att få hänga fram ljusslingor och stjärnor redan i dag men jag ska försöka att hejda mig. Jag tycker om tradtioner. (Och bara för att handelns jul börjar i oktober gör inte det att min börjar tidigare än första advent. Punkt! ;)

7 kommentarer:

hannas form sa...

Tack rara för fin kommentar...tycker att du har det jättefint hemma med färgglada trådrullar och allt...ser väldigt hemtrevligt och kreativt ut! Visst kliar det i fingrarna...här i Stockholm vaknade vi till ett snölandskap..sååååå vakcert!!!Barnen är ute och mannen byter till vinterdädk så jag har en stund för mig själv vilket inte alltid är fel.

Så spännande at flytta till en annan stad..det har jag töänkt många gånger. Var inne både på Visby, Mariefred, Strängnäs och Trosa ett tag..någon gång kanske.

Ha en fortsatt trevlig helg!
KRAM
Hanna

Linda sa...

Vilken fin adventskalender, men roliga leksaker i :) Jag längtar också till julen!

AnnaA sa...

Trevligt med en sån kalender. Har tänkt göra sån förr, men jag kommer alltid på att jag är för lat. Dessutom har sonen siktat in sig på en sån där cholkadkalender med Blixten. Jomen. :)
Snälla släktingar ni har som köper det ni säger. Våra är mer åt det skadeglada hållet... "Klart han ska ha stoooora maskiner! Haha!!" ;) Nåja, till och med svärfar har medgett att det kanske räcker nu... Får väl se på julafton antar jag.

hwita villan sa...

Men alltså vilken snygg adventskalender du har gjort åt din lilla! Väldigt stilren i härligt material. Min lilla kille är bara 13 månader - så han får ingen i år, men jag tilltalas verkligen av idén med adventskalender=4 paket istället för 24... Lite mer lagom tycker jag.

Ha en skön kväll!

Kram M

Lallis - liv och leverne sa...

SÅ fint!!:)
Kram Lallis

A home far away sa...

Håller helt med, jag tjuvstartar inte heller!:-

Ha en fin söndag
Kram Gunilla i Singapore

Maria sa...

Hej!
Jag har också börjat med julkalendern till barnen idag. Satt fast små lappar med meddelanden varje dag, på vissa lappar står det att de ska kolla i strumpan...